Oriol Coromina i Ariadna Ribas, guanyadors de l'11a edició del premi al millor treball de recerca de batxillerat EL CABRERÈS

Aquest dissabte es va fer públic el veredicte del jurat de l'11a edició del premi al millor treball de recerca de batxillerat EL CABRERÈS que va optar per la fórmula ex aequo i repartir els 1200€ de premi entre dos treballs: Cuina molecular entre volcans de l'olotina Ariadna Ribas, que s'endinsava dins el món de la cuina molecular vista des del punt de vista dels hostalers de la garrotxa i Proposta de mètode per a la identificació precoç d'indicis d'oïda absoluta del taradellenc Oriol Coromina, que va fer una brillant investigació sobre el poc estudiat fenomen de l'oïda absoluta que posseeixen algunes persones.

          

Com a novetat, aquest any es va demanar als guanyadors que expliquessin el seu treball als assistents a l'acte. Dues explicacions que van acostar a l'audiència a les innovadores tècniques del món de la cuina molecular i a l'apassionant món de les connexions neurològiques al servei de la música que l'Oriol Coromina va descobrir mentre investigava sobre el fenomen de l'oïda absoluta.

A l'acte hi van assistir l'Alcalde Àlex Montanyà i la regidora d'educació i ben estar social i gent gran Alba Molas en representació de l'Ajuntament de l'Esquirol i Sílvia Grau en representació del jurat. També hi van assistir gairebé tots els participants d'aquesta 11a edició acompanyats de familiars.

Aquí us podeu descarregar l'acte del jurat que va fer pública la membre del jurat Sílvia Grau.

 

 

Adjunt noticia: PDF icon Download acta_jurat.pdf (247.85 KB)