Esports

Les principals entitats que promouen l’esport al municipi de l’Esquirol són:

  • AE Corcó. Gestiona el camp municipal d’esports del nucli de l’Esquirol. Actualment abasten des de prebejamins fins a sèniors

  • UE Cantonigròs. Club de futbol que gestiona el camp de futbol d’aquest nucli. Té tan sols un equip senior que juga a quarta catalana.

  • UE Sant Martí Sescorts. Tenen el seu camp a la zona de l’Esporting, tenen un equip senior que juga el campionat comarcal d’aficionats.

  • Club Bàsquet l’Esquirol. Recuperat fa poc, aquest club vol fomentar la pràctica de l’esport des de la base i és per això que tan sols tenen tres equips de benjamins.

  • Club Tennis l’Esquirol. Disposen de dues pistes on els socis poden fer els seus partits. hi ha una secció que competeix en el torneig comarcal. Durant l’any fan formació als més menuts.

  • Centre Excursionsita Esquirol. Entitat que es dedica a promoure la pràctica de l’activitat física en el medi natural, fa un parell d’anys que  s’ha creat una secció infantil “Els Isards” amb l’objectiu d’introduir als més menuts en la pràctica de l’alpinisme, excursionisme, etc., El centre també gestiona el boulder del pavelló municipal

 

Pavelló municipal

Inaugurat el juny del 2012, el pavelló municipal de l’Esquirol ofereix la possibilitat de practicar-hi qualsevol tipus d’esport.  El pavelló consta d’una pista amb parquet, una sala de gimnàs i un boulder. Assíduament hi entrenen i hi juguen els seus partits els equips del Club basquet Esquirol, també el Centre Excursionista Esquirol utilitza i gestiona el boulder per fomentar i facilitar la pràctica de l’escalada sobretot els mesos d’hivern.
El pavelló es pot llogar depenent de la disponibilitat, per fer-ho s’ha de trucar a les oficines de l’Ajuntament.

Pavelló Municipal de l’Esquirol
C/ Osona, s/n
Tel: 938568000

Entitats esportives

Agrupació Esportiva Corcó

Entitat que promociona la pràctica del futbol. Actualment tenen equip des de prebenjamins fins a sèniors, jugant aquests últims a quarta categoria regional.
Dades de contacte
Carrer Osona, s/n 08511
L'Esquirol

Associació CCR Amics del motor de l’Esquirol

Sempre PEU A BAIX!!
Dades de contacte
Zona industrial Local 3, 08511
L'Esquirol
ccrlesquirol@hotmail.com

Associació Esportiva Cabrerès

Es constitueix per a la defensa dels interessos generals i sectorials dels veïns del territori de la subcomarca del Cabrerès-Collsacabra i en la gestió dels seus afers públics, sempre amb respecte a les competències exclusives que per llei corresponguin als municipis que l’integren, l’Esquirol, Tavertet i Rupit i Pruit. Els fins són, sense ànim de lucre: culturals, esportius i cívics de la població, entenent-ho com l’organització directa o bé el suport a tota mena d’activitats, iniciatives, concursos, cursets, exposicions i manifestacions de qualsevol d’aquest tipus. Socials, en el sentit de promoure i organitzar la participació dels ciutadans. Econòmics, pel que fa a donar suport a qualsevol sector econòmic de la població, i promoure i sol·licitar, i si és el cas obtenir i gestionar, tota inversió pública i/o privada en interès dels municipis. I en general, totes aquelles activitats que puguin contribuir al desenvolupament i a la representativitat del territori per qualsevol mitjà lícit i que no estiguin velades, o bé reservades a alguna altra entitat, per alguna norma objectiva.
Dades de contacte
Carrer Major 108, 08511
L'Esquirol
info@cabreresbtt.com

Centre Excursionista Esquirol

Entitat social que té per objectiu bàsic la promoció de les activitats excursionistes i el muntanyisme amb totes les seves especialitats que procura la diversificació d'activitats per a fer inclusió de les persones amb diferents edats i forma física.
Dades de contacte
Carrer Sant Bartomeu, 17, 08511
L'Esquirol
938 540 414 – 938 56 8570
ceesquirol@gmail.com

Club Bàsquet l’Esquirol

Entitat esportiva dedicada al bàsquet. Escola de bàsquet de nens i nenes a partir de 4 anys amb un equip de veterans de lleure.
Dades de contacte
Carrer Nou, 1, 08511
L'Esquirol
clubbasquetlesquirol@gmail.com