IV Lliga pàdel popular

El Club tennis l'Esquirol torna a posar en marxa la IV Lliga pàdel popular per a totes aquelles persones que els agradi el Pàdel. Us hi podeu apuntar amb parella o individualment (per sorteig te n'assignaran una). La inscripció del torneig és gratuïta i, tan si sou socis com si no ho sou, us faran preu de pista a preu de soci 16 euros l'hora (4€ per persona) i no haureu de pagar la llum (+1€).

Inscripció oberta fins al Diumenge 31 de març.

Inici del torneig la setmana del dilluns 8 d'abril.

Grups:

  1. Debutants: per aquelles persones que no hagin provat mai aquest esport i no s'hagin inscrit a cap lliga o torneig.
  2. Infantil: per aquells nens i nenes que estiguin entre els 10 i els 14 anys. Si hi hagués suficients nens i nenes faríem els grups per edats més similars.
  3. Patxanga: per aquelles persones que fa temps que van jugant a pàdel però el seu objectiu és fer esport, riure i passar-ho bé a la pista.
  4. Habituals: per aquelles persones que els hi agrada competir i ja fa temps que van jugant.
  5. Viciats: per aquelles persones que juguen tornejos a altres clubs o que fa molt temps que ja practiquen aquest esport a un bon nivell.

Ompliu la butlleta d'inscripció i envieu-la a: aiddasc@gmail.com

A la butlleta d'inscripció us demanem el número de compte en el cas de no ser socis o el nom del soci titular del club per tal de poder-vos fer el càrrec de la pista de pàdel.

Per més informació truqueu o whatsapp a Aida Segura: +34 637 344 875.

Adjunt noticia: Microsoft Office document icon Download butlleta_inscripcio_lliga_popular_2019.doc (15.5 KB)