El Punt Jove en línia

La proposta de crear El Punt Virtual neix la primera setmana de confinament, a partir de la necessitat d'estar connectats els usuaris i usuàries del Punt Jove.

Cada dia de dilluns a dijous a les 16:00 h de la tarda, es connecten via online. Per fer-ho, s'utilitza el Zoom, i a través del WhatsApp, s'envia la identificació (ID) i la contrasenya. Tothom és lliure de decidir si vol participar o no, i per tant, és totalment voluntari.

Les àrees de Benestar Social i Família i Joventut es coordinen amb l'objectiu d'arribar a totes aquelles famílies usuàries o no, per això aprofitem l'avinentesa per fer-vos arribar aquesta proposta oberta a nens i nenes del municipi que tingui un mínim de 8 anys que vulguin participar.

Aquestes sessions estan estructurades en diferents activitats: experiments, jocs en línia (només pels usuaris i usuàries del Punt Jove), visualització i comentaris-debat de curtmetratges, taller de cuina, treballs manuals, zumba...i moltes propostes que neixen a partir dels interessos dels participants en línia. Cada dia és diferent i únic, perquè entre tots i totes s'escull el que es farà l'endemà.

L'objectiu d'aquesta nova modalitat del punt jove, a causa de les circumstàncies actuals, segueix essent el mateix que el punt presencial: passar una bona estona junts, compartir les experiències viscudes durant el dia, "parlar de les seves coses" i el més important: compartir interessos i inquietuds, escoltar i respectar-se els uns als altres.

Com diu una frase feta: una imatge val més que mil paraules! Us deixem unes quantes imatges perquè veieu que divertit és el punt virtual!

PROPERA activitat, el dilluns de Pasqua, farem una Mona, no et quedis sense, i fes la mona amb nosaltres!

Esperem que gaudiu d'un bon confinament, i si us ve de gust saber més coses de tot el que es fa, no dubteu en posar-vos en contacte amb la Maria!

676 663 617