Triomf esportiu al municipi de l'Esquirol: U.E. Cantonigròs campió de quarta catalana i A.E. Corcó destaca en futbol femení i benjamí

Els equips locals brillen en diferents categories de futbol, amb l'ascens de l'U.E. Cantonigròs a tercera categoria i els títols de l'A.E. Corcó en futbol femení i benjamí.

El municipi de L'Esquirol ha celebrat els èxits dels seus equips de futbol aquesta temporada, amb l'U.E. Cantonigròs proclamat campió de quarta catalana i ascendint a tercera categoria. En una competició on també participaven els equips del Corcó i del Rupit, el Cantonigròs ha demostrat la seva superioritat i ha aconseguit un lloc a una categoria superior.

D'altra banda, les jugadores de l'A.E. Corcó femení han destacat en proclamar-se campiones del campionat amateur de futbol 7, mostrant el seu talent i dedicació en cada partit.

Finalment, els joves talents de l'A.E. Corcó benjamí han fet honor al seu club guanyant la lliga local i demostrant un gran potencial per al futur de l'esport a la comarca.

Així doncs, el nostre municipi celebra aquests èxits esportius que posen en relleu el talent i la passió pels esports a la comunitat local. Enhorabona als equips guanyadors per les seves victòries i que continuï creixent l'esport al nostre municipi!