Tot a punt per un nou curs a l’Escola Municipal de Música El Faristol de Roda de Ter i l’Esquirol

Serà, de ben segur, un curs ple de grans moments, aprenentatges i descobertes. Ens esperen, també, concerts, intercanvis i viatges que acabaran de donar forma al curs que estem a punt d’encetar.

L’Escola Municipal de Música té una oferta educativa pensada per a totes les edats i interessos. En aquest sentit, s’ofereixen des de tallers de música en família per a nadons fins a classes d’instrument i de conjunt per a adults. L’oferta instrumental és, també, molt àmplia - inclou 14 especialitats instrumentals – i l’escola aposta per un aprenentatge basat en la pràctica i, alhora, en l’experiència de fer música en grup i explorant músiques de diversos estils i èpoques.

L’activitat lectiva començarà el dilluns 18 de setembre. Ja hem enviat a través del correu electrònic els horaris i grups per aquest nou curs. Si voleu informar-vos per inscriure-us a l’escola podeu contactar a través de l’adreça info@escolaelfaristol.cat o a través del telèfon 938 500 585.

El dimarts 12 de setembre es realitzaran dues reunions informatives per als usuaris i, oberta també, a futurs usuaris. Les reunions es realitzaran al CEIP El Cabrerès en el següent horari:
• A les 17.30h – Alumnat de PRIMER CONTACTE (de 4 a 7 anys)
• A les 19.00h – Alumnat dels programes BÀSIC, AVANÇAT i MÚSICA A MIDA

Vegeu AQUI la oferta educativa.