Toc de queda nocturn a tot Catalunya de 22h a 6h

Des d'aquest diumenge 25 d'octubre, ningú podrà circular pels carrers de Catalunya entre les 22.00 h i les 6.00 h, per una nova restricció per intentar reduir els contactes i l'expansió del coronavirus.

El toc de queda tindrà excepcions, com ara anar a treballar o tornar a casa després de sortir de la feina, qualsevol urgència sanitària o haver d'atendre persones grans o amb algun trastorn que tinguin una emergència en horari nocturn.

També es podrà sortir per treure els animals de companyia de 4 a 6 del matí, sempre que sigui a prop de casa i es pugui demostrar que no s'ha pogut sortir abans per motius justificats, com estar treballant.

Els establiments oberts al públic hauran de tancar la porta a les 21 h, amb l'excepció dels esdeveniments culturals, que podran seguir fins a les 22 h. A partir d'aquesta hora caldrà marxar cap a casa conservant el tiquet (físic o digital) com a mostra d'assistència a l'acte cultural en cas que un agent ho requereixi.

Els establiments de restauració hauran de seguir com fins ara, sense poder atendre els clients a l'interior i ara hauran de tancar a les 21 hores. Els repartiments a domicili es podran fer fins a les 22 hores.

Aquesta nova restricció se suma a les que ja hi havia vigents, com la limitació de reunir-se amb un màxim de sis persones.