Obertes les inscripcions de la 3a edició de "l'Esquirol Voluntari"

Avui dilluns 6 de juny s'han obert les inscripcions de l'Esquirol Voluntari 2016 i s'allargaran fins dimecres 22 de juny.

El projecte de voluntariat és un camp de treball d'aprenentatge i servei que pretén, que els joves de 13 a 18 anys que participin en el camp de treball durant el mes de juliol, realitzin unes tasques d'iniciativa i sensibilització que reverteixin positivament en l'entorn del municipi i la seva comunitat.

Enguany, els treballs medi ambientals que duran a terme els participants són els següent: sanejament de l'entorn i millora de l'accés al desconegut Pou de glaç de Cantonigròs i, amb la col·laboració de l'AMPA de l'Escola El Cabrerès, es construirà una caseta d'aguait per a l'espai de la Pollancreda a l'Esquirol. L'acció social serà donar suport i dinamització a l'Escola Bressol, a la Residència de la Santa Creu de l'Esquirol i a la Residència de gent gran de Cantonigròs.

El resultat obtingut en les primeres edicions fou especialment satisfactori i és per això que des del consistori es dóna continuïtat al projecte que reforça el lligam dels nostres joves amb l'entorn i les persones més grans i més petites del municipi. Es lliurarà a tots els participants que finalitzin el projecte una carta de recomanació signada per l'alcalde, una activitat d'aventura i una beca de llibres i material escolar pel curs següent.