Obert el camí paral•lel a la Carretera C-153 a Cantonigròs per accedir a l’espai d’Interés Natural del Collsacabra

L’Ajuntament de l’Esquirol, conscient de la perillositat que representa el trànsit de vianants per la carretera C-153, de Vic a Olot, en el tram que va des del nucli de Cantonigròs fins al Pont de la Rotllada, ha construït el camí de vianants paral•lel a l’ esmentada via, en el seu marge dret, entre el Pk 23.620 i el Pk 23.950.
L’accés a l’Espai d’Interés Natural del Collsacabra, a la Serra de Cabrera, des de Cantonigròs i la continuitat del Cami Ral Vic-Olot (Camí de Sant Jaume) en el tram de la carretera des del Restaurant Can Puntí (Cantonigròs) al Pont de Ca La Rotllada sempre ha estat perillós per a tots els visitants, a peu o amb bicicleta, perquè l’han de recórrer (500m.) per el voral de la Carretera C-153.
Des del mes de novembre aquest perill s’ha eliminat amb la construcció d’un camí de vianants paral•lel. Aquesta actuació la realitzat l’Ajuntament de l’Esquirol tenint en compte la cada vegada mes nombrosa presència de visitants en aquest entorn privilegiat, i també per evitar riscos innecessaris als peregrins que recorren el camí de Sant Jaume que ve de la Vall d’En Bas i passa en aquest tram cap a Cantonigròs i l’Esquirol.