Novena edició del Premi al Millor Treball de Recerca de Batxillerat “El Cabrerès” convocat per l’Ajuntament de L’Esquirol

L’Ajuntament de l’Esquirol, ha obert la convocatòria de la Novena edició del Premi al Millor Treball de Recerca de Batxillerat “El Cabrerès”. El treball guanyador obtindrà un premi de 1.000€. Un any més el jurat del premi estarà composat per persones dotades dels coneixements necessaris per valorar els treballs que es presentaran.

Aquest premi té com a objectiu potenciar l’interès dels alumnes de batxillerat per la investigació, i especial atenció a treballs, l’objectiu dels quals tingui relació amb el municipi i el seu entorn, sigui quin sigui l’àmbit disciplinari de la recerca, i estimular, alhora, la recerca d’aquests estudiants en tots els àmbits de la nostra societat. 

Des del 2008, s’han presentat uns 53 treballs, dels quals el guanyador de l’any passat va ser: “Aproximació a la reconstrucció del registre meteorològic de Sant Julià de Vilatorta per mitjà d’un estudi dendroclimàtic” de Martí Catalan de l’Institut Jaume Callís de Vic.

Aquesta és una convocatòria que està oberta als més de 25 instituts de la comarca d’Osona, Ripollès, la Garrotxa i la Selva. S’hi poden presentar els treballs de recerca de batxillerat corresponents al curs 2015 – 2016. El termini màxim per entregar els treballs és el dia 15 d’abril de 2016,  fins les 15h a les oficines de l’Ajuntament (Carrer Nou, 1 08511, L’Esquirol, tel 938 568 000). Si s’envien per correu o missatgeria la data vàlida de lliurament serà la que consti a l’administració de correus o a l’empresa de missatgeria. 

El lliurament del premi tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament el dissabte 18 de juny del 2016, a les 12 del migdia i serà presidit per l’Alcalde.

Adjunt noticia: PDF icon Download premisrecerca_9ed_2016_baixa.pdf (824.78 KB)