Mobilitat a Cantonigròs - Resum de la xerrada informativa 2/12/16

Amb motiu de l'encàrrec de l'Ajuntament de l'Esquirol al Departament d'Equipaments i Espais Públics de la Diputació de Barcelona, de l'elaboració d'un estudi de la mobilitat del poble de Cantonigròs, el passat dia 3 de desembre el consistori va convocar a tots els veïns de Cantonigròs a una primera xerrada informativa i d'intercanvi d'opinions.

A l'acte, amb la presència d'una vintena de veïns, regidors i l'Alcalde, també hi va assistir el senyor Oriol Martori d'URBAning-Ideem Innova SL, empresa redactora del projecte, per recollir les primeres impressions en relació a la mobilitat i els espais del poble.

L'estudi de mobilitat pretén:

  1. Valorar l'actual estructura morfològica de la trama urbana.
  2. Valorar els usos actuals i futurs dels vianants i vehicles.
  3. Valorar l'impacte d'una nova estructura de mobilitat.
  4. Afavorir la centralitat, mobilitat i accessibilitat al poble.
  5. Crear una imatge unitària del poble.
  6. Seleccionar i optimitzar les noves instal·lacions i espais, i posterior manteniment.

L'Ajuntament impulsa aquest estudi de mobilitat urbana que servirà com a document estratègic per orientar les actuacions de mobilitat en la trama urbana i en els espais públics (aparcaments, zones de lleure, etc.) a dur a terme en l'àmbit municipal. Està previst que en un període de 4-5 mesos estigui redactat el document definitiu que permetrà iniciar diferents actuacions de millora per a la mobilitat en tot el poble de Cantonigròs.