Martí Catalan i Franquesa, guanyador del 8è Premi al Millor Treball de Recerca de Batxillerat Ajuntament de L’Esquirol

Moment d'entrega del premi

L’Ajuntament de l’Esquirol va fer entrega el passat dissabte 27 de juny,  del 8è Premi al Millor Treball de Recerca de Batxillerat on el guanyador va obtenir un premi de 700€.  €.  L’acte va ser presidit per l’alcalde, Àlex Montanyà, la Regidora d’Educació, Alba Molas i per Abel Rubió, membre del jurat dels treballs de recerca.
A la convocatòria d’enguany s’han presentat un total d’11 treballs de recerca de batxillerat, el guanyador del qual va ser el jove, Martí Catalan Franquesa  amb el seu treball, Anàlisi d’un estudi dendroclimàtic, de l’Institut Jaume Callís de Vic. La resta de participants van obtenir un diploma de participació i un llibre signat per l’alcalde del municipi, Àlex Montanyà.
Aquest és un premi que té com a objectiu potenciar l’interès dels alumnes de batxillerat per la investigació, i especial atenció a treballs l’objectiu dels quals tingui relació amb el municipi i el seu entorn, sigui quin sigui l’àmbit disciplinari de la recerca, i estimular, alhora, la recerca d’aquests estudiants en tots els àmbits de la nostra societat. A la convocatòria s’hi podien presentar els treballs de recerca de batxillerat corresponents al curs 2014 – 2015, tant de la comarca d’Osona, com de la Garrotxa, el Ripollès o la Selva.