Mapa del patrimoni cultural i natural del municipi

Dolmen al camí ral

El passat dilluns es va començar a treballar en l’elaboració del mapa del patrimoni cultural i natural del municipi. Aquest és un projecte engegat des de l’Ajuntament amb el suport de la Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona.
Aquest mapa pretén la detecció exhaustiva, la descripció i la valoració del:

o patrimoni immoble (edificis, conjunts arquitectònics,...)
o patrimoni moble (objectes singulars i coleccions)
o patrimoni documental (fons fotogràfics, documentals i bibliogràfics)
o patrimoni immaterial (manifestacions festives, costumarimúsica, tradició oral,...)
o patrimoni natural (zones d'interès natural, especimens botànics singulars,..)

En la primera fase es farà un recull, el màxim exhaustiu possible, de tot el que es coneix i es va trobant. Indubtablement aquesta és una tasca molt gran i és per aquest motiu que la Diputació ha encarregat a una empresa que faci el recull i posterior tractament de la informació La persona que farà el treball de camp i recollirà la informació sobre el terreny, durant els propers mesos,  serà la Srta. Vírgina Cepero.
Aquest és un projecte molt ambiciós i creiem que no podrà ser complert sense les aportacions que puguin fer entitats i particulars i és per aquest motiu que us encoratgem a aportar totes aquelles dades que cregueu que puguin ser d’interès per la realització del mapa, la vostra col•laboració és molt important.
Si teniu alguna informació, document, fotografia,..., que creieu rellevant us podeu adreçar a les oficines de l’Ajuntament i allà us posaran en contacte amb la persona responsable del projecte.

Portal adovellat C/ major de l'Esquirol