A L'Esquirol la Cultura no para: Festivalet del Collsacabra i trobada d'acordionistes

Aquest cap de setmana, 18 i 19 de juliol, es va celebrar el 6è Festivalet del Collsacabra a Cantonigròs i la Trobada d'acordionistes de L'Esquirol.

Tant un com l'altre van ser un èxit de públic.

EL FESTIVALET DEL COLLSACABRA

El tret inicial el va donar l'actuació de Rikus amb el seu espectacle infantil "Viu la Festa". A la tarda, amb molt bona assistència de públic i un clima que va acompanyar de bona manera l'actuació, el cantant solsoní Roger Mas va meravellar a un públic entregat i escampat per la catifa de gespa verda de l'acollidor jardí de les antigues escoles. L'espai, de molt bona acústica, va permetre que les 300 persones que s'hi van aplegar poguessin distribuir-s'hi respectant les distàncies de seguretat per la COVID-19 i gaudir del concert amb comoditat.

Acabat el concert de Roger Mas, el públic es va trobar amb un espectacle itinerant de La Dinamo Funki Bike que va sorprendre els assistents per la seva gran qualitat i dinamisme. Aquest espectacle va rodar pels carrers principals de Cantonigròs.

Havent sopat, La Dinamo va portar de nou el públic a la carpa on començaria el concert de Biflats. Abans, però, i per sorpresa de tothom, els músics de La Dinamo i 14 músics de Biflats van tocar junts un tema que va fer aixecar la gent que encara païa el sopar.

El Biflats van tancar amb el seu estil contundent, enèrgic i desacomplexat aquesta edició del Festivalet organitzat per l'Ajuntament de L'Esquirol.

Volem agrair a tota la gent que va assistir als concerts pel seu civisme i respecte a l'hora de seguir les normes de prevenció per la COVID-19. Només d'aquesta manera es pot garantir que la cultura al municipi de L'Esquirol no pari.

Un agraïment molt especial, també, pels que van fer costat a l'organització de l'acte, com l'Associació de Veïns de Cantonigròs i l'associació de comerciants.

Per altra banda, el diumenge 19 hi va haver la Trobada d'Acordionistes a l'Esquirol amb Bernat Riera al capdavant de la iniciativa i amb gran èxit d'assistència. Tant de públic com de músics, que van omplir la plaça Nova de L'Esquirol.