L’EMM EL FARISTOL OBRE EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIONS PER AL CURS 2019-2020

Del 23 d’abril al 17 de maig es podran realitzar les preinscripcions per al curs vinent en format online.

L’Escola Municipal de Música El Faristol de Roda de Ter i l’Esquirol ja ha obert el període de preinscripcions que enguany es realitzarà online clicant aquest enllaç.
[enllaç: https://emelfaristol.gwido.cat/inscripcio_ciutadana/public/periodes_oberts].

CALENDARI

- PREINSCRIPCIONS – Del  23 d’abril al 17 de maig
- PUBLICACIÓ D’ADMESOS/ES – 23 de maig (a les cartelleres de les seus de l’EMM (Av. Tecla Sala 35 a Roda de Ter i CEIP El Cabrerès a l’Esquirol) i al web del centre (www.escolaelfaristol.cat).
- MATRÍCULA – Del 27 de maig al 7 de juny

Podeu consultar el web del centre o adreçar-vos al mail info@escolaelfaristol.cat. L’horari d’atenció de l’equip directiu és dilluns, dimarts i dijous de 12 a 14h i dimarts i dijous de 16 a 18h a l’Avinguda Tecla Sala 35 de Roda de Ter.

UNA ESCOLA OBERTA A TOTES LES EDATS A TOTS ELS INTERESSOS I A TOTES LES MÚSIQUES

L’EMM El Faristol és un centre públic que vol donar resposta a les diverses necessitats de la població de Roda de Ter i l’Esquirol en matèria d’educació musical.  En aquest sentit, compta amb una oferta que va des dels tallers de música en família per a nadons de 0 a 3 anys fins a programes enfocats a persones adultes, passant per l’oferta de música per a infants i joves. El centre que, a hores d’ara compta amb més de 300 alumnes,  ofereix 18 especialitats instrumentals, conjunts  instrumentals i cors per a totes les edats i assignatures complementàries (llenguatge musical, informàtica musical, composició de bandes sonores, didàctica de la música, arranjaments, etc.)

EL FARISTOL FA 15 ANYS

En els darrers cursos l’Escola Municipal de Música ha vist consolidar dos projectes que han obert el centre a nous sectors de la població. D’una banda, els tallers de curta durada adreçats a públic familiar i, de l’altra, els projectes de conjunts a les escoles, una iniciativa innovadora que consisteix en oferir classes de conjunt instrumental amb els grups de cicle mitjà a les escoles de primària dels municipis. El curs 2018-2019 l’escola tanca els actes del 15è aniversari amb la presentació del disc REC-ORDS, un recull de temes enregistrats per tot l’alumnat del centre.