L’EMM EL FARISTOL OBRE EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIONS PER AL CURS 2018-2019

Del 23 d’abril al 18 de maig es podran realitzar les preinscripcions per al curs vinent en format online.

L’Escola Municipal de Música El Faristol de Roda de Ter i l’Esquirol ja ha obert el període de preinscripcions que enguany es realitzarà online clicant aquest enllaç

CALENDARI
- PREINSCRIPCIONS – Del  23 d’abril al 18 de maig
- PUBLICACIÓ D’ADMESOS/ES – 24 de maig (a les cartelleres de les seus de l’EMM (Can Planoles a Roda de Ter i CEIP El Cabrerès a l’Esquirol) i al web del centre (www.escolaelfaristol.cat).
- MATRÍCULA – Del 28 de maig al 8 de juny

Podeu consultar el web del centre o adreçar-vos al mail info@escolaelfaristol.cat. L’horari d’atenció de l’equip directiu és dilluns, dimarts i dijous de 12 a 14h i dimarts i dijous de 16 a 18h al 3r pis de Can Planoles  (C/ Ramon Martí, 42 de Roda de Ter)

UNA ESCOLA OBERTA A TOTES LES EDATS A TOTS ELS INTERESSOS I A TOTES LES MÚSIQUES
L’EMM El Faristol és un centre públic que vol donar resposta a les diverses necessitats de la població de Roda de Ter i l’Esquirol en matèria d’educació musical.  En aquest sentit, compta amb una oferta que va des dels tallers de música en família per a nadons de 0 a 3 anys fins a programes enfocats a persones adultes, passant per l’oferta de música per a infants i joves. El centre que, a hores d’ara compta amb 240 alumnes,  ofereix 18 especialitats instrumentals, conjunts  instrumentals i cors per a totes les edats i assignatures complementàries (llenguatge musical, informàtica musical, composició de bandes sonores i arranjaments, etc.)

DIVERSOS PROJECTES CONSOLIDATS
En els dos darrers cursos l’Escola Municipal de Música ha vist consolidar dos projectes que han obert el centre a nous sectors de la població. D’una banda, els tallers de curta durada, que van de 4 a 7 sessions, com per exemple els tallers de música en família que enguany s’han realitzat tant a Roda de Ter com a l’Esquirol amb una excel·lent acollida i valoració. De l’altra els projectes de conjunts a les escoles, una iniciativa innovadora que consisteix en oferir classes de conjunt instrumental amb els grups de cicle mitjà a les escoles de primària dels municipis. Enguany han realitzat conjunts instrumentals d’ukeleles els grups de 3r de primària de les escoles de primària de Roda i es preveu que el curs vinent s’iniciï el projecte al CEIP El Cabrerès de l’Esquirol.