L’artista Tati Torrents pinta un mural al Carrer Sant Bartomeu de l’Esquirol

Durant la última setmana del mes de maig es va dur a terme l’elaboració d’un mural al Carrer Sant Bartomeu de l’Esquirol. L’osonenc, Tati Torrents, ha proposat una pintura que ens transporta al passat. El mural ens ensenya, segons la seva percepció i fotografies antigues, com era anys enrere la vista des de aquell punt del carrer: els horts, les feixes i les cases de l’Esquirol amb la Plana de Vic al fons. L’autor va presentar un seguit de propostes artístiques que es presentaren a la comunitat de veïns de l’habitatge que decidirien quina havia de ser la pintura escollida. Tati Torrents va pintar el mural acompanyat del també artista Lluís Planas. 
Aquest mural forma part de l’activitat programada “Fem murals” del cicle cultural Collsacabra Creix. Amb aquesta activitat el que es pretén és omplir d’art i vida espais que actualment no tenen cap valor ni encant, alhora que s’apropa tanmateix l’art a tots els veïns del municipi.
Durant el mes de juliol, a Cantonigròs, es durà a terme la segona part de “Fem Murals”. El mural consistirà en pintar motius naturals i animals la caseta de “Telefònica” que  hi ha ubicada al parc infantil. Aquest mural es realitzarà amb artistes locals juntament amb els joves que participen al projecte de “ l’Esquirol voluntari 2016