L’AMPA de l’escola El Cabrerès impulsa el projecte SABATES FORA.

Aquesta iniciativa vol conscienciar a alumnes i famílies de la importància de mantenir els espais de l’escola més nets, per al bé i la salut de tots plegats.
A partir de dilluns 12 de novembre els alumnes i personal de l’escola hauran de canviar-se les sabates per moure’s per les diferents dependències i espais de l’escola. Els alumnes que ho desitgin podran utilitzar el mateix calçat que actualment ja fan servir per Educació Física i Música.
Segons han explicat els promotors del projecte, el primer canvi de calçat el faran al tornar de l’estona d’esbarjo ja que entenen que al matí, quan els alumnes arriben a l’escola, ho fan amb les sabates netes.
Tal com ja es va informar en les reunions d’inici de curs, aquesta iniciativa es fa extensiva dins i fora de l’horari escolar. Per tant, totes les persones que entrin a l’escola de forma regular per assistir a activitats extraescolars, escola de Música, tallers, xerrades... hauran de ser conscients d’aquesta normativa i vetllar perquè tothom l’apliqui correctament. Al costat de l’aula de música hi ha una prestatgeria reservada per a alumnes i personal de fora del centre.
També s’han col·locat uns raspalls a l’entrada de l’escola per poder raspallar les sabates i que no entri tant fang o sorra de fora.