L’Ajuntament destina 15.000 euros per ajudar els establiments afectats per la Covid

A causa de la pandèmia de la COVID-19 el Govern de la Generalitat de Catalunya ha dictat unes mesures que han obligat a establiments d’allotjaments turístics i/o rurals, restaurants, bars i cafeteries a suspendre la seva activitat habitual i en conseqüència a veure reduïda la seva generació d’ingressos.

En resposta a les restriccions, l’Ajuntament de l’Esquirol ha aprovat concedir una ajuda directe de 500€ a aquells establiments que s’han vist afectats per aquestes. S’estima que el conjunt d’ajudes per la trentena d’establiments afectats del municipi sumin un import d’uns 15.000€ .

Els beneficiaris d’aquesta ajuda son professionals autònoms i pimes que prestin activitats amb llicència de restauració, bar i cafeteries o siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa.

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament s’està donant suport als afectats, mitjançant un contacte continuat, i facilitant i informant-los a tots sobre les novetats d’ajudes que es publiquen des de diferents entitat púbiques: Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona i Consell Comarcal d’Osona.