La Sala de Plens desbordada per conèixer el veredicte del COLLSACABRA CONCURS INTERNACIONAL DE FOTOGRAFIA 2018

Aquest dissabte passat 20 d'octubre, la Sala de Plens de l'Ajuntament de L'Esquirol es va omplir a vessar per escoltar el veredicte de la segona edició del COLLSACABRA, CONCURS INTERNACIONAL DE FOTOGRAFIA.

Enguany s'ha doblat el nombre de participants, que han sigut 75 a diferència dels 39 de l'any passat, amb un total de 413 fotografies. El fet d'incloure una categoria internacional ha fet que es presentessin treballs provinents de la Índia, Amèrica del sud, Portugal i Espanya.

També s'ha ampliat la zona fotografiable del concurs a tot el Collsacabra i l'Ajuntament de Rupit i Pruit s'ha sumat a la iniciativa concedint els premis de la categoria D i l'Ajuntament de Tavertet ho ha fet concedint els premis de la categoria C.

De les 413 fotografies presentades en van sortir les 48 finalistes d'enguany i, d'aquestes, n'hi va haver 21 de premiades.

El primer premi de les 5 categories estava dotat de 500 € cada un. En les categories A, B, C i D també es van donar segons premis consistents en un cap de setmana de turisme rural al Collsacabra i, com a tercers premis, unes cistelles de productes agroalimentaris de la zona.

Les fotografies guanyadores s'exposaran a l'exterior en gran format i de manera itinerant a L'Esquirol, Cantonigròs, Sant Martí Sescorts, Tavertet i Rupit i Pruit.

Aquests dies es poden veure exposades les 48 fotografies finalistes al Local d'Entitats de L'Esquirol. Aquesta exposició anirà viatjant per les diferents poblacions del Collsacabra durant tot un any.

Podeu veure l'acta del veredicte del jurat clicant AQUÍ

A continuació podeu veure les fotografies premiades:

FINALISTES 2018

Podeu veure l'acta del veredicte descarregant l'arxiu adjunt.

Adjunt noticia: PDF icon Download acte_veredicte_jurat_18.pdf (93.83 KB)