La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, va fer aquest dimarts dia 31 de gener, una visita institucional als ajuntaments de l’Esquirol i Sant Quirze de Besora

A l'Esquirol, la delegada del Govern ha estat rebuda per l'alcalde, Àlex Montanyà, i pel segon tinent d'alcalde, Ventura Bagaria. Entre altres qüestions referides al municipi, han tractat de diferents temes socials i urbanístics, de la depuració de les aigües a Cantonigròs i a l'Esquirol, dels espais culturals i d'altres projectes municipals. L'alcalde també li ha fet arribar a la delegada diferents qüestions relacionades amb la carretera C-153 al seu pas per l'Esquirol. A l'Ajuntament de l'Esquirol, com havia fet anteriorment al de Sant Quirze de Besora, la delegada ha signat al Llibre d'Honor de l'Ajuntament.
Les visites a aquests dos ajuntaments de la comarca d'Osona s'emmarquen dins el cicle de trobada de la delegada del Govern amb els diferents alcaldes i ajuntaments de la Catalunya Central, amb la voluntat de copsar en primera persona les inquietuds i projectes dels municipis del territori i posteriorment traslladar-los als departaments corresponents de la Generalitat.