L’Esquirol inaugura el nou Espai d’Entitats

L’Ajuntament de l’Esquirol va inaugurar aquest passat dissabte 21 de març el nou edifici per les entitats municipals. L’acte d’inauguració i jornada de portes obertes va començar a les 11 del matí.

Durant tot el dia els veïns i les entitats van poder visitar el nou equipament públic,  i gaudir de totes les activitats que hi havia preparades. Al matí dins l’acte d’inauguració i després de les paraules de l’alcalde, Àlex Montanyà, van participar la Colla de Geganters, la Coral Loreley i el president del Centre Excursionista va afegir unes paraules a l’acte. A la tarda, es va fer la presentació del Cicle Anual Collsacabra Creix, un nou projecte d’activitats culturals pel municipi de l’Esquirol i tot seguit es va cloure la jornada amb animació musical infantil i una xocolatada popular. La pluja no va deslluir la inauguració.
L’edifici projectat l’ocuparan aquelles entitats que fins ara no disposaven d’una seu social, son fins a 10 entitats les que ocuparan aquest nou espai: El Centre Excursionista Esquirol, Societat de Caçadors, Societat de Pescadors, Penya Barcelonista el Cabrerès,  AAVV Pla de l’Alzinar, l’Esquirol Puntaire, l’Esquirol de Festa, Colla de Geganters de l’Esquirol, Gremi dels Tonis i la Comissió de Festes del Carrer del Pont. L’edifici també disposa a la planta baixa, d’una sala polivalent on es preveu que s’acullin activitats diverses.