Joves músics esquirolencs del grup Efímer al concurs Sona9/Enderrock

El grup Efímer actua avui dimecres 2 de setembre al vespre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm dins el concurs Sona9 2020 de bandes emergents després d'haver superat les primeres eliminatòries. Està entre els 12 grups classificats del Principat, d'un total de 118. A aquestes preliminars hi han passat també 3 grups de les Illes i 3 del País Valencià.

Aquest jove grup de pop està liderat pel nostre conveí Artur Pàmies (creador de les cançons i baixista del grup), i entre els altres 6 membres hi ha dos esquirolencs més: l'Òscar Castells a la bateria i en Martí Vallès a la veu.

Ells actuen al voltant de les 21.10 h d'avui dimecres 2 de setembre, i se'ls podrà veure per streaming als webs http://www.sona9.cat i http://www.enderrock.cat.

Durant el quart d'hora posterior a les actuacions es podrà votar el grup preferit a través d'aquestes mateixes webs. Voteu Esquirol! Voteu Efímer!

El Sona 9 és un concurs que reconeix i premia els nous valors de la música catalana moderna.

El concurs neix el mes d'abril de 2001 fruit de la fusió de dos concursos anteriors: Èxit de Catalunya Ràdio i el Concurs de maquetes d'Enderrock. Catalunya Ràdio, mitjançant el programa Èxit, havia estat promocionant els nous valors de la música en català en les categories de pop-rock, cançó d'autor i folk amb un concurs que tenia com a punt culminant la gala final que retransmetia Televisió de Catalunya. Per la seva banda, el Concurs de Maquetes Enderrock, vinculat a la revista del mateix nom, era una referència obligada també pel que fa als grups emergents de pop i rock. Conscients que la feina de buscar nous valors és important sempre en un mercat musical com el català es va decidir ajuntar esforços i crear el que, en vint anys, s'ha convertit en el concurs musical més important dels Països Catalans. L'objectiu és ser una plataforma de partida per als artistes emergents que vulguin dedicar-se professionalment a la música. Actualment el concurs és organitzat pel grup Enderrock, Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya, amb el suport dels departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat de Catalunya.