Homenatge als col·laboradors del Festival Internacional de Música de Cantonigròs

El Festival Internacional de Música de Cantonigròs, amb motiu de deixar d’organitzar les celebracions anuals, vol retre un homenatge d’agraïment  i reconeixement a tots els que, de forma personal i desinteressada, han participat  col·laborant en qualsevol moment durant les 35 edicions del festival i que els seus noms han aparegut en els programes que s’han editat cada any.

És per això que s’ha previst convidar a tots els col·laboradors a una trobada el dia 21 de juliol d’enguany, a partir de les 5 de la tarda, que tindrà lloc al “campus”  on se celebrava el Festival a Cantonigròs durant els primers 30 anys. En aquesta trobada tindrem l’oportunitat d’escoltar la Coral Loreley de l’Esquirol i gaudir de les danses dels bastoners de Santa Maria d’Oló.

Per tal de fer les previsions d’adequació de l’espai agrairíem molt que, els que penseu acceptar la invitació del Festival, ens ho comuniqueu enviant un correu a fimc@fimc.es  o avisant per telèfon al 932326444.

Publiquem aquesta pàgina davant la impossibilitat de contactar personalment amb tothom, també demanem disculpes pels possibles errors o omissions que puguem tenir al fer aquest comunicat i per tant, considereu-vos convidats encara que no figureu referenciats en aquest comunicat.   

Esperem tenir el goig de poder veure’ns tots plegats i poder reviure i gaudir dels bons records i meravelloses experiències viscudes durant aquests 35 anys d’història que hem tingut ocasió de compartir.
Una forta abraçada,

Josep Maria Busquets
President del FIMC