Foment del comerç local. La piràmide de maslow

Caràtula projecte la Piràmide de Maslow

Sota el nom de la "Piràmide de Maslow", el dia 25 de gener de 7 a 8 del vespre, començarà a emetre's un programa a Ràdio Manlleu, l'objectiu del qual serà posar en valor, impulsar i potenciar el comerç local, les fires, mercats i accions de dinamització comercial dels municipis participants en el projecte. Aquesta acció neix de la col·laboració entre els Ajuntaments de Manlleu, Roda de Ter, Masies de Roda, Sant Hipòlit de Voltregà, Masies de Voltregà, l'Esquirol, Rupit i Pruit i Tavertet i rep el suport de la Diputació de Barcelona i en definitiva vol posar en valor el comerç local i de proximitat a través d'aquest programa de ràdio. 

El fil argumental del programa serà la piràmide de Maslow i a partir dels diferents graons d'aquesta piràmide és confeccionarà el programa que tindrà un format tertúlia i en la que hi participaran un tertulià/ana de cada territori, abans esmentat. Aquest programa tindrà una durada de 10 programes pel que s'allargarà fins a finals de març. 

El programa també es podrà seguir per Ràdio Roda el divendres (en diferit)  de 5 a 6 de la tarda i per Ràdio Voltregà el diumenge (en diferit) d'1 a 2 del migdia. Des del Collsacabra estem estudiant la manera de poder escoltar el programa des de les webs dels Ajuntaments.

I per si esteu interessats aquest dijous 18 de gener a 2/4 de 9 del vespre, es farà la presentació del projecte a l'espai Lab. Espai Coworking Manlleu, al carrer Tarafa 11 de Manlleu