Escola El Cabrerès: El treball a l'escola durant el confinament

COM TREBALLEM A L’ESCOLA EL CABRERÈS DURANT EL CONFINAMENT?

A través de la web de l'escola www.elcabreres.cat s'ha enllaçat un recull d'activitats per als dies de confinament "Propostes per distreure'ns" que s'actualitzen amb molta freqüència. Hi podeu trobar propostes per tothom i també d'altres separades per a cada cicle.

Des de l'escola s'anima a les famílies a entrar-hi i donar-hi un cop d'ull, són propostes variades pensades per a ajudar a distreure's durant el confinament, passar moments junts i, alhora, reforçar els diferents aprenentatges.

https://sites.google.com/elcabreres.cat/perdistreurens

Les diferents tutories estan en contacte amb les famílies i amb els alumnes a través del correu electrònic, de les xarxes socials comptant amb el suport de l'AFA i també mantenen contacte amb els alumnes de 4t, 5è i 6è a través del correu electrònic que ja s'utilitza habitualment per treballs d'escola.

A Educació Infantil i als primers cursos de Primària també fan arribar les propostes a través dels grups de WhatsApp de les famílies per tal d'aconseguir un contacte més directe i poder arribar a tothom.

El claustre de mestres de l'escola desitgen que aquests dies siguin el menys feixucs possibles i que mestres i alumnes es puguin retrobar tots ben aviat.