Emotiu comiat al Dr. Domènech, metge de capçalera a l'Esquirol. 30 anys de dedicació al costat dels veïns i veïnes del Collsacabra.

Avui 19 de novembre, l'Ajuntament de l'Esquirol i el Centre d'Atenció Primària de l'Esquirol han organitzat un acte de comiat al Doctor Josep Domènech amb motiu de la seva jubilació.

En l'acte hi han assistit els companys del CAP, veïns i veïnes i personal i regidors de l'Ajuntament, així com membres de l'equip directiu de l'EAP Roda de Ter i l'alcalde de l'Esquirol, l'Àlex Montanyà.

El Dr. Domènech, davant de les persones congregades, ha comentat amb veu emocionada que va arribar a l'Esquirol el març de l'any 1992 i que la seva intenció era passar-hi molt poc temps i poder exercir la seva tasca on viu, a Manlleu, de seguida que pogués. Això no va passar perquè tan bon punt va trepitjar les terres del Cabrerès s'hi va sentir molt ben acollit i des d'aleshores fins avui ha exercit la seva vocació per a tots els seus veïns i veïnes. Encara amb la bata blanca posada perquè avui ha estat el seu últim dia de treball al CAP, ha pogut conversar amb antigues companyes de feina que també l'han volgut acomiadar. "Acabo i començo una nova etapa" ha dit.

Al seu torn, l'alcalde Àlex Montanyà i en nom de tots els pobles, i els veïns i veïnes del Collsacabra (L'Esquirol, Cantonigròs, Sant Martí Sescorts, Sant Julià de Cabrera, Tavertet i Rupit i Pruit), l'hi ha agraït tants anys de dedicació, esforç, implicació, pulcritud, compromís i respecte.