Donació de 500 € de la Penya Barcelonista del Cabrerès al municipi de l'Esquirol per combatre la COVID-19

El passat mes de juliol Antoni Dalmau, president de la Penya Barcelonista del Caberès va fer entregar de 500 € a l'alcalde de l'Esquirol, Àlex Montanyà. Aquesta donació solidària de la penya al municipi ha de servir per ajudar directament a les persones necessitades del poble que han patit algun daltabaix econòmic per culpa de la COVID-19.

A través de la Federació de Penyes del FC Barcelona d'Osona i el Ripollès formada per les penyes de Campdevànol, Camprodon i comarca, Collsuspina, el Cabrerès, Manlleu, Montesquiu, Plana de Vic, Prats de Lluçanès, Roda de Ter i les Masies, Sant Boi de Lluçanès, Sant Joan de les Abadesses, Vall de Ribes, Taradell, Tona i Torelló, ha fet aquests darrers mesos de manera voluntària donacions a diverses entitats per combatre el coronavirus. La federació ha entregat un total de 5.000 €, 3.500 dels quals al Consorci Hospitalari de Vic i 1.500 € a l'Hospital de Campdevànol. Les penyes també han fet cinc donacions al Consorci Hospitalari per valor de 3.200 € i sis a l'Hospital de Campdevànol amb un total de 2.500 €. El Banc dels Aliments de Vic ha rebut una donació de 1.000 €; Càritas de Camprodon i el Lluçanès, dues donacions d'un total de 800 €, la Fundació Emma de Sant Joan, una donació de 1.000 €; el CAP de Taradell una altra de 1.000 €; la Residència Cals Avis de Torelló, també una de 1.000 €; la Creu Roja de Camprodon s'ha beneficiat d'una donació de 300 €; l'Associació El Tupí, una de 350 €, i el Geriàtric de Camprodon, una de 300 €. En total s'han donat 17.250 €

Fotografia: Antoni Dalmau, Jaume Pladevall, Quico Soler, Maris, Santi Pladevall, Jaume Sadurni, Oleg Pladevall i Eva Dalmau de la Penya Barcelonista el Cabrerès amb Àlex Montanyà, alcalde de l'Esquirol al local social de l'entitat al Local d'Entitats.