DES DEL VOLUNTARIAT, UN PUNT D’AJUDA!

Un granet de sorra per ajudar-vos a resoldre petits problemes de la vida quotidiana: consum de llum, gas, consultes bancàries, amb l'administració, la meva salut, telefonia...

Us informem que aquestes consultes i gestions, i des del voluntariat d'una persona i per a tots els veïns i veïnes que ho necessitin, us atendrem a les oficines de l'Ajuntament de l'Esquirol, el primer i tercer dijous de cada mes de 10 a 12 del matí, a partir del 5 de maig.

La vida camina de pressa i no ens deixa, a vegades, reposar tranquils ni mirar amb calma les petites coses boniques que se'ns presenten cada dia. La mateixa societat dominada per l'afany de diners ens ha complicat les gestions administratives del dia a dia.

  • Qui no ha patit davant d'una carta rebuda a casa, que no sap què li diu per exemple un subministrador de la llum, del banc, del gas, del telèfon, de l'administració?
  • Qui s'ha passat hores intentant trucar a telèfons d'atenció al client que no respon ningú?
  • Qui no s'ha trobat que no sap ni com pagar una factura que és d'obligat compliment fer-ho pel caixer d'una entitat bancària?

I així desenes de petits problemes que abans no existien perquè hi havia oficines d'atenció a les persones. Ara tot és internet, que en principi hauria de fer la vida més fàcil a tothom, però el que fa moltes vegades és complicar-ho tot.

La tecnologia ens està aclaparant el nostre temps, i a molta gent, sobretot a la gent gran els exclou moltes vegades, aquest mal anomenat progrés, lluny de ser progrés, podríem dir que és un procés de deshumanització.

I per això us volem dir que a aquesta qüestió, hi posarem un granet de sorra per mitigar-lo, des del voluntariat d'una persona que intentarà ajudar-vos per aquestes gestions, i us atendrà a les oficines de l'Ajuntament de l'Esquirol, el primer i tercer dijous de cada mes de 10 a 12 del matí.
Si ho necessiteu, us hi esperem.