David Gil, Esquirolenc de l’any

L’Esquirol va tancar de forma emotiva el Cicle de Tallers d'Alimentació Saludable amb el taller “Les Postres Saludables” a càrrec de David Gil, fill de Cantonigrós (l’Esquirol), recentment proclamat Millor Xocolater d’Espanya 2015. Aquest últim taller, forma part d’un cicle de 6 tallers sobre alimentació saludable que ha programat per primera vegada l’Ajuntament de l’Esquirol en sessions mensuals des del mes d’octubre fins al març.
Per a la cloenda d’aquest cicle, es va comptar amb David Gil (26 anys) cap de producció i creativitat de pastisseria de tot el grup de restaurants que, sota el nom d’elBarri, lidera Albert Adrià . David Gil, cuiner del restaurant Tickets, explicà 7 receptes de postres aptes per a què tothom les pogués fer a casa. En acabar el taller, David Gil obsequià a l’Ajuntament de l’Esquirol el treball en què va ser guardonat Millor Xocolater de l’Estat 2015. L’acte també va servir perquè el Consistori, tenint en compte la trajectòria curta i intensa d’en David Gil, el nomenés Esquirolenc de l’any 2016.
Al finalitzar l’acte, el centenar d’assistents, van poder degustar els postres que Gil va explicar durant el taller i compartir amb ells els secrets de la seva elaboració.
L’excel•lent rebuda per part dels assistents a tots els tallers programats, amb les inscripcions esgotades a tots ells, ha fet que el Consistori programi un segon cicle amb nous ponents i temàtiques que es preveu iniciar el proper mes de juny.