Corrent entre fagedes i cingles

Trail runners de tota la província participaran diumenge 6 de novembre a l’Esquirol en la 3a Cabrerès Mountain Marathon by SPORT

La CabrerèsMM by SPORT és la prova de trail running que organitza la Associació Social i Territorial Cabrerès (ASCT) i el Diari SPORT.
La prova que enguany celebra la 3a edició compatarà amb la presència de corredors de renom com Francesc Freixer, Albert Pujol, i la jove promesa Sheila Avilés.

Els atletes que es donaran cita diumenge 6 novembre han pogut escollir dos recorreguts: marató i mitja marató. Es tracta d’un recorregut que transita en més d’un 70% per senders, i que té un desnivell acumulat de 1600m en el cas de la marató i de 900m en el cas de la mitja marató. Un traçat que farà les delícies dels runners , especialment dels més aventurers , que gaudeixen corrent per la muntanya.
Els participants de la CMM by SPORT prendran la sortida a l’Esquirol i es dirigiran al punt més emblemàtic del Cabrerès - Collsacabra, Cabrera a 1.300m d’alçada. El recorregut segueix amb el descens de Cabrera per les mítiques escales. És en aquest punt on es separen els recorreguts. Els corredors de la mitja marató es dirigiran cap a Cantonigròs, mentre que els participants de la marató afrontaran la pujada al “Pla d’Aiats” on podran veure des de la muntanya de Montserrat fins al Golf de Roses. Descendiran després fins al peculiar i fascinant poble de Rupit. De tornada a l’Esquirol tots els participants compartiran a Cantonigròs l’últim avituallament en cursa.

Ambdues proves finalitzaran a l’Esquirol, essent les 13.30 l’hora de tancament de la mitja marató i les 16 el tancament de la marató.
La sortida de la CabrerèsMM by SPORT en modalitat de marató serà a les 8.00. Mitja hora després prendran la sortida els participants de la mitja marató.

L'organització compleix l'objectiu de consolidar-se com cursa de muntanya dins el sector augmentant els participants edició rere edició. Aquest any arriba als 300 inscrits límit establert per la ASTC.

El dissabte a la tarda tindrà lloc una xerrada sobre alimentació esportiva de la mà de Astrid Barqué, reconeguda esportista i nutricionista. Durant tota la tarda hi hauran activitats d’aventura.
La recollida dels dorsals serà el dissabte de 15 a 19 i el diumenge a partir de les 5.30.

La Cabrerès MM by SPORT és una de les múltiples activitats dins del programa de la Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra que tindrà lloc als pobles del Collsacabra i a Vic entre el 5 i el 13 de novembre.