Comencen els Tallers de Dansa del MUTS Festival a L'Esquirol

Ens complau a anunciar l'obertura d'inscripcions per als tallers de dansa que formen part del projecte MUTS Festival. Aquest festival de dansa-teatre, iniciat el 2023 amb un cap de setmana d'actuacions de gran nivell, continua oferint oportunitats de participació activa a la comunitat.

Els tres ballarins Àngel Duran, Joana Rañé i l'Elisabeth Duran, amb l'Ajuntament de L'Esquirol, han fet possible aquest projecte per fomentar la dansa i la creativitat a la comunitat local.


Després de l'èxit dels tallers de dansa de l'any passat, aquest any s'obre una nova oportunitat amb tallers de més llarga durada que culminaran amb una creació i presentació dels alumnes, supervisada pel professor/a.

Els tallers s'adrecen a diversos àmbits de la població, incloent alumnes de l'Institut Escola El Cabrerès, usuaris de l’espai Activa’t, residents del Casal de la Santa Creu i grups de dansa d'adults i adolescents.

Aquesta diversitat d'àmbits assegura una àmplia gamma d'edats i experiències en la participació dels tallers.

El temari dels tallers inclourà conceptes bàsics de dansa contemporània com qualitats de moviment, nivells, oposats..., així com moviment de les emocions i la seva utilització com a intèrprets. Els participants també exploraran la improvisació i composició a partir de la PAUTA (imatge, paraula, objecte...) i la coreografia, pràctica d'un ball pautat.

Els objectius dels tallers són fomentar la participació activa dels alumnes en la creació de peces de dansa, confiar en la intuïció creativa, perdre la vergonya de l'exhibició i, sobretot, gaudir al màxim de l'expressió física.

Amb la metodologia similar però flexible en funció de la resposta i evolució de cada grup, aquests tallers busquen ser una oportunitat única per a L'Esquirol de connectar amb la dansa-teatre i expressar-se de manera creativa.

No deixeu passar aquesta oportunitat de formar part del MUTS Festival i explorar el món de la dansa de la mà de professionals locals que han fet realitat aquesta iniciativa.


Per a més informació i inscripcions:

658 08 65 58 Joana Rañé