Casals d'estiu al municipi de l'Esquirol

Com cada any, al municipi de l'Esquirol hi ha diferents propostes de casals d'estiu. A continuació us en deixem un llistat. Aquest llistat s'anirà incrementant segons ens arribi informació de noves propostes.

PROPOSTES

Casal ESPORTIU - Club Bàsquet l'Esquirol

Casal AGENS SEGRETS - Anigami

Casal d'estiu a CANTONIGRÒS

Casal Escola de dansa

Descàrregueu-vos informació i fulles d'inscripcció

Estem a l'espera de rebre informació del casal d'estiu de Cantonigròs. Entreu a aquesta notícia més endavant.

 

Casal ESPORTIU - Club Bàsquet l'Esquirol

Casal AGENS SEGRETS - Anigami

Casal d'estiu de Cantonigròs:

Un any més des de l'Ajuntament s'organitza el casal d'estiu de Cantonigròs. En aquesta edició, aquest, es centrarà en la natura i l'entorn que ofereix el poble. Hi haurà excursions, tallers, jocs d'aigua, manualitats,....Depenent de les necessitats de cada participant es podrà fer per setmanes separades o tot el casal, en aquest últim cas seran cinc setmanes. L'inici serà el 25 de juny. Per poder-lo tirar endavant hi haurà d'haver un mínim de 10 persones inscrites per setmana i un màxim de 20 (per rigorós ordre d'inscripció

Casal d'estiu de Cantonigròs

 

Casal de dansa: Escola de dansa

Iinscripcions el dissabte 9 de juny a partir de les 10:30h al pavelló municipal de l'Esquirol

Descàrregueu-vos informació i fulles d'inscripcció AQUÍ

Adjunt noticia: PDF icon Download casal_esportiu.pdf (623.32 KB), PDF icon Download inscripcio_anigami.pdf (1.06 MB), PDF icon Download anigami_portada.pdf (1.22 MB), PDF icon Download casal_dansa.pdf (172.62 KB), PDF icon Download diptic_inscripcionsok3.pdf (177.57 KB)