CASAL D'ESTIU 2020

Aquest estiu serà sens dubte diferent per a tots nosaltres, donades les circumstàncies que estem vivint. Per aquest motiu us proposem un casal d'estiu més singular, divers i plural que mai pels infants del nostre poble.

Des de l'Ajuntament estem duent a terme la coordinació per tal de poder gestionar les entitats, els espais i les famílies.

La realització del casal d'estiu està subjecte a la situació de l'actual estat d'alarma, i també en compliment dels cadascun dels criteris generals per a l'organització de les activitats de lleure educatiu (estiu 2020) dictats per la Generalitat de Catalunya a data del 12/05/2020.

Aquests criteris es resumeixen en el compliment d'alguns nous protocols, entre ells reforçar la seguretat i higiene que supervisarà un responsable de seguretat i higiene (neteja de sabates a l'arribar a les instal·lacions i prendre la temperatura, rentat de mans sistemàtic, ús i desinfecció dels espais, etc.), mantenir les distàncies de seguretat ampliant amb nous espais per dur a terme les activitats. Així com l'ús d'espais exteriors sempre que el temps ho permeti.

Amb la finalitat de poder identificar les necessitats reals de les famílies, hem dissenyat un qüestionari que rebreu pròximament, i que ens permetrà recollir les opcions escollides per vosaltres.

A diferència d'altres anys, el casal d'enguany s'ofereix també el mes d'agost (Excepte del 12 al 17 setmana de la Festa Major) si hi ha suficients infants inscrits. També s'afegeixen noves activitats:

  • Activitats educatives (anglès, lectura, jocs de lògica, etc.)
  • Activitats artístiques (dansa, música i ceràmica)
  • Activitats esportives (pràctica de diferents esports i piscina – pendents de l'evolució situació.

Diversificació d'horaris en els àpats i de manera que no coincideixin els infants en un mateix espai.

Finalment, us demanem la màxima comprensió i flexibilitat, ja que tot el que es proposa està subjecte a canvis en funció de l'evolució de la situació actual, amb la finalitat de prioritzar la salut i seguretat de tots nosaltres.

Podeu accedir al qüestionari clicant AQUÍ

 

VOLUNTARIAT JOVE L'ESQUIROL 2020:

Jove l'Esquirol 2020Malgrat les difícils circumstàncies que estem vivint, l'Ajuntament té la voluntat de seguir oferint voluntariats als joves del municipi.

Ara bé, ens veiem obligats a fer algunes modificacions, ja que no és viable amb la situació que ens trobem, que els joves voluntaris realitzin activitats a l'Escola Bressol ni a la Residència de la Santa Creu.

De totes maneres considerem necessari que els joves segueixin tenint l'oportunitat de poder formar part d'un nou grup de joves voluntaris amb la finalitat de conèixer de primera mà el treball en equip, donar suport a activitats socials, educatives ambientals i del lleure en el municipi. I poder així desenvolupar competències en el treball col·lectiu, la capacitat d'adaptació, adquirir responsabilitat, empatitzar amb grups d'altres edats i ser partícip de les activitats municipals.

Per tant, es replanteja amb un format que respon a les necessitats actuals, que us farem saber aviat. La setmana vinent rebreu un qüestionari per tal de fer-vos una proposta més concreta i conèixer les vostres necessitats.