Cap de setmana barroc a Sant Martí
Oberta l'exposició EL REGNE DE CATALUNYA FINS AL 1714. El muntatge de l'exposició està dins els actes del cap de setmana de música barroca de Sant Martí Sescorts i la temàtica volta sobre la idea que quan s'intenta adulterar la història, els fets es mistifiquen i es tapen. Però la notícia que ha estat documentada és resistent i, com les llambordes d'un paviment amagat sota una capa d'asfalt, surt quan es grata la coberta.
MENÚ DE CUINA BARROCA. El xef Ignasi Camps ha dissenyat un menú de cuina barroca que podreu degustar a partir del divendres 13 de juliol, durant tot el cap de setmana, al restaurant Ca la Salut (Sant Martís Sescorts)
Aperitiu:
COCA DE CEBA VIGATANA ESCALIVADA I FORMATGE D'OVELLA DEL SERRADET DE BARNERES
1r plat:
SOPA FREDA DE PORROS, POMES VERDES I AMETLLES CRUES
2n Plat:
"PLATILLO"
Costelló de porc, conill, ànec, pollastre, pilotilles i rossinyols
Les postres:
MENJAR BLANC AMB RATAFIA I CARQUINYOLIS
Preu 25€