AJUTS PER DESPESES BÀSIQUES DE SUBMINISTRAMENT

Us comuniquem que des del Consell Comarcal i els Ajuntaments de la comarca d’Osona s’obre una convocatòria d’atorgaments d’ajuts, que tenen per finalitat cobrir les despeses bàsiques de subministrament d’energia elèctrica, de gas i aigua dels habitatges on resideixen famílies que es trobin en situació de necessitat econòmica i social dins del territori de la comarca d’Osona.

Per poder tenir accés a la convocatòria, les persones i/o famílies beneficiàries dels ajuts han d’estar empadronat/s als municipis de la convocatòria i viure de forma habitual en l’habitatge. En l’atorgament dels ajuts es tindrà en compte la renta disponible màxima mensual de la unitat familiar, segons l’IRSC (Índex de renda de suficiència), que es calcularà en funció dels membres de la unitat familiar.

Les sol·licituds es podran presentar directament a les oficines de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Esquirol (C/ Nou, 1) o bé a les oficines del Consorci de Serveis Socials d’Osona, Edifici El Sucre, carrer de Ramon d’Abadal i de Vinyals núm. 5, 3a. Planta, de Vic.

El termini màxim per a lliurar la sol·licitud, juntament amb la documentació corresponent, finalitza el 31 de maig de 2018.

Per qualsevol dubte, podeu demanar hora a Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Esquirol trucant al 93.856.80.00

També podeu trucar al telèfon: 93. 883.41.14 (Consorci de Serveis Socials D’Osona):

Horari d’atenció: 08.30h a 14.30h de dilluns a divendres
16.30h a les 19:00h  dimecres tarda