AFECTACIÓ DE MOBILITAT AL PASSEIG DEL PADRÓ

Obres de subministrament de fibra òpica a l’Escola El Cabrerès

En motiu de les obres d’estesa de la línea telefònica (fibra òptica) fins a l’Escola El Cabrerès que respon a l'acord de subministrament privat entre la Generalitat i Telefònica-Movistar per fer arribar la fibra òptica a tots els centres educatius de Catalunya, el pas dels vehicles al Passeig del Padró quedarà tallat entre els habitatges números 2 i 8 fins el dia 5 de gener. Tanmateix i durant aquestes obres, el Passeig Les Gorgues quedarà afectat parcialment i es donarà pas alternatiu a l’alçada de l'habitatge número 12.

Durant els talls temporals d’aquests carrers es podrà accedir amb normalitat al barri del Padró i a la zona esportiva i educativa, pels carrers anteriors o posteriors al Passeig del Padró: carrer Manlleu, carrer del Collsacabra, carrer Cabrera, carrer Bellmunt, carrer Joan Maragall, carrer Montseny...

 

Aprofitant l’obertura de les voreres, a càrrec de Telefònica-Movistar, l’Ajuntament substituirà l'antiga canalització pel subministrament d’aigua potable en un tram del Passeig Les Gorgues.