4a. trobada comarcal d'esports amb valors

Cartell esports amb valors

L’Esquirol ha acollit aquest passat dijous la 4ª trobada del projecte comarcal d’Esports amb Valors, que ha tingut lloc a La Pollancreda durant tot el dia. 

Hi han assistit més de 100 infants i joves d’entre 10 i 18 anys, i s’ha comptat amb el suport de 15 voluntaris i voluntàries que ja han participat i/o participen del projecte com d’altres que es sumen a la causa.
Enguany s’ha recuperat la trobada comarcal de municipis que participen al projecte d’Esport amb Valors, impulsat des del Consorci d’Osona de Serveis Socials d’Osona, el serveis comarcals de Joventut i d’Esports i l’entitat EVAL (Esport amb valors).
La trobada està pensada perquè totes les persones que durant el curs participen de l’activitat, es coneguin i juguin plegats a jocs col·lectius a l’espai públic.
El projecte promou l’educació de valors a través de l’esport a infants i joves. La metodologia del projecte és la del “Movimiento mundial de Fútbol Callejero”, un mètode amb el qual infants i joves coneixen el treball per la defensa dels drets humans, la promoció d’una societat inclusiva, el reconeixement de la diversitat cultural, etc. Durant l’activitat també es practiquen diversos esports i activitats que enriqueixen la jornada.
La trobada comarcal és un esdeveniment itinerant lúdic-festiu que té lloc a un municipi que acull l’activitat durant el curs escolar, i que aquest any ha estat a l’Esquirol.
Actualment el projecte es desenvolupa als municipis de l’Esquirol, Prats de Lluçanès, Sant Pere de Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Sant Hipòlit de Voltregà, Centelles, Santa Eugènia de Berga, Torelló, Sant Julià de Vilatorta i Calldetenes.