40è aniversari de la Coral Loreley

Emotiu homenatge a la cantaire esquirolenca Maria Aumatell.

Amb motiu del 40è aniversari de la Coral Loreley aquest diumenge 9 d'octubre es van iniciar els actes que durant aquesta temporada es duran a terme per a celebrar-ho.

La sala de la Coope de l'Esquirol es va vestir de gala per acollir el primer concert de la Coral Loreley per començar a celebrar els seus quaranta anys. Davant d'un públic entregat, amb la direcció musical de Bruno Nájera i l'acompanyament del pianista Oriol Puertas, els membres de la coral van cantar un recull de cançons que han estat un èxit a tot arreu on han actuat: Esquirol, Loreley, Himne del Collsacabra, Fent Camí i el Bell Cabrerès.

Per commemorar l'inici d'aquest aniversari, la Coral va recollir i va mostrar tot un seguit d'imatges històriques dels seus cantaires i concerts. Joan Pèrez, president de la Coral Loreley , va agrair a tots els membres i els col·laboradors, la seva presència i escalf en el caminar de la coral durant tots aquests anys i particularment el dia dels concerts.

A continuació, el mateix Bruno Nájera, president de la Federació de Cors Clavé i Àlex Montanyà, alcalde de l'Esquirol van fer entrega de la medalla d'or de la Federació de Cors de Clavé per a la seva dedicació, entrega i saber a la companya cantaire i veïna de l'Esquirol, Maria Aumatell qui fa més de cinquanta anys que gaudeix cantant al Cor Parroquial i a la Coral Loreley.

Aquesta commemoració es tancarà el 18 de desembre amb el concret de Nadal acompanyats d'un grup de cantaires joves que ha de fer que la coral tingui una continuïtat amb nous estímuls.