20 a mostra micològica de Cantonigròs

20 a mostra micològica

Els propers 8 i 9 d'octubre es portarà a terme la 20 a edició de la "Mostra Micològica de Cantonigròs" amb activitats per a totes les edats.
Aquesta mostra es farà coincidir, el diumenge 9 d'octubre, amb la fira de productes artesans i de bolets que té com a objectiu donar a conèixer els productes locals i de proximitat, així com les produccions dels artesans locals i altres productes d'elaboradors que tenen alguna vinculació amb el Collsacabra.
Destacar també que el dissabte 8 d'octubre de 4 de la tarda a 9 del vespre i el diumenge 9 d'octubre de 10 del matí a 7 de la tarda, hi haurà una mostra de cerveses artesanes amb la presència de; "La Calavera", "Cerberus" i "Rolling Beer".
A més d'això s'ha programat un seguit d'activitats pensades per a totes les edats.
Per als més petits hi haurà tallers de cuina infantil, tallers i concursos de dibuix de bolets, inflables i cercavila amb capgrossos.
Activitats de caire familiar seran, la jornada de camp "Anem a caçar bolets" guiada per un expert, "Troba el bolet amagat" concurs que es desenvoluparà pel nucli de Cantonigròs.
La gastronomia també tindrà un pes important, així el diumenge 9 d'cotubre de 2/4 d'1 del migdia a 2/4 de 2 hi haurà l'hora dle vermut, a on diversos restaurants del municipi oferiran tapetes aun preu mòdic. Surant el cap de setmana també hi haurà un esmorzar popular amb botifarra de bolets, un showcooking de la cuina del bolet, un concurs de tapes de bolets i un tastet de gintònics.
El dissabte de 7 a 9 del vespre, hi haurà una ballada de country amb Country Osona i el diumenge de 5 de la tarda a 7 del vespre hi haurà un concert de versions amb el grup "Versions 3+1".
Durant tot el cap de setmana els restaurants de Can Puntí, Ca la Laia i el Roc de Cantonigròs i l'Hostal Collsacabra de l'ESquirol, oferiran un menú de bolets al preu de 20 €.

Adjunt noticia: PDF icon Download programa_complert_i_horaris.pdf (1.61 MB), PDF icon Download bases_concurs_de_tapes_de_bolets_i_instagram.pdf (2.08 MB)