Pollancreda.mus 2022

La Pollancreda, darrera la zona esportiva de L'Esquirol

dissabte, 18 juny, 2022 - 20:00

La música i la gastronomia de Km. 0 als espais verds.

Amb els concerts de la 1a edició de La Pollancreda.mus el 2019, es va recuperar la zona de la pollancreda (situada darrere el pavelló municipal de L’Esquirol) com a espai per a fer-hi concerts i des de la 2a edició es combinen les actuacions musicals amb la gastronomia gràcies a les carpes de la zona gastronòmica que organitza La CAC.

La Pollancreda.mus porta l'etiqueta de productes de Quilòmetre Zero perquè tant les propostes gastronòmiques com la majoria dels artistes que passaran per l'escenari són de la zona.

Otganitza: Ajuntament de L'Esquirol amb la col·laboració de la CAC i L'Esquirol de Festa

Programació:


ZeBrass

  • 20 h - Zona Gastronìomica
  • 22 h - Zona Gastronìomica

Les ZeBRASS és una marching band amb molt de groove, pero la seva passió cap a la música afroamericana ha fet evolucionar el seu estil més cap a la música jamaicana. No volen perdre l’essència de la música de New Orleans i les improvisacions tenen un paper destacat en el seu repertori. S’inspira en l’essència d’aquestes bandes americanes i dona un caràcter festiu a la seva música omplint cercaviles, correbars, i tot tipus de celebracions i formats.


Inauguració de la zona gastronòmica amb tastets fets amb productes locals

  • 20 h - Zona Gastronìomica

La CAC organitza una oferta de tapes i tastets de pròpia elaboració amb productes de proximitat.


Guillem Ramisa i la seva banda

Manifestacions en contra la tristesa

  • 21 h. Escenari de La Pollancreda

Guillem Ramisa és un polifacètic cantant i poeta de Roda de Ter que aborda les emocions des d'un univers particular, sensible i proper. En directe s'acompanya d'una banda de tres músics, composta per Martí González a la bateria, Artur Pàmies al baix i Ferran Isern a la trompeta. Junts aporten tota la força i la riquesa que les cançons demanen a l'escenari.

El recorregut en solitari de Guillem Ramisa comença el 2015 amb "Aquest sol hi és per tots" i ha anat publicat regularment treballs com “Ànima de corall” juntament amb Oques Grasses, "Bondat senzilla", "Ens enfilarem enlaire", que segueix el camí dels anteriors però més complet i més sòlid. Continua la producció musical amb la publicació de tres singles nous al 2021, “Volant”, una versió del clàssic de La Troba Kung-Fú. “D'on ve la sort?”, una balada delicada i profunda, i “Si et veig plorar”, una cançó de ruptura, dura i emocional.Obertura de la barra de L'Esquirol de Festa

  • 21 h - Zona de l'escenari principal

 

Vagin Passant

  • 22.30 h. - Escenari de La Pollancreda

L'esperit de La Pollancreda.mus és de fer visible la gran quantitat d'artistes que tenim al municipi. Un dels bons valors que tenim al Cabrerès és el músic multiinstrumentista Bernat Riera que, a part de ser un productor incansable, fa anys que fa la funció d'aglutinar dalt dels escenaris a un bon nombre de músics de la zona. Per aquesta ocasió, Riera ha tornat a preparar la banda VAGIN PASSANT. Una formació amb uns músics fixos fent de base per acompanyar a a tots els artistes de la zona que vagin passant per l'escenari. Una bona fòrmula per a fer visible la quantitat i bona qualitat dels nostres artistes.