Música Barroca a Sant Martí: Arcattia

Església romànica de Sant Martí Sescorts

diumenge, 3 setembre, 2023 - 19:00
ENTRADES ESGOTADES PER AQUEST CONCERT ABONAMET 3 CONCERTS

Arcattia

Us presentem un projecte iniciat el 2008 com a grup de cambra versαtil, amb experiència en els escenaris del país i amb el desig de posar en com· part de la literatura cambrística escrita per a cordes com a mitjàα de desenvolupament musical i artístic. Amb la voluntat clara de fer viure les sensacions escrites en les partitures i de mostrar obres i formacions poc usuals en els concerts, el grup ofereix concerts en diferents formats cambrístics. La base de la formació és el trio de cordes del període barroc i clàssic, dos violins i violoncel, i compta amb programes des del duet de cordes fins a la petita formació orquestral.

El Gran Viatge

Viatjant per l’Europa barroca descobrim la diversitat d'aquest període musical.

Un recorregut per la història de la música instrumental inicia el seu gran viatge en l’època on els  compositors eren curulls d’una gran imaginació sonora: el Barroc.
Obres que ens mostren llenguatges molt diferents segons l’estil predominant en la seva situació geogràfica, però també ens mostren uns viatges enormes de músics d’un país a un altre creant un intercanvi d’idees i experiències. Un viatge pel so delicat i galant com del barroc francès, els jocs més rítmics i potser més propers a la natura com és el barroc italià, la personalitat pròpia del barroc bohemi i anglès, i acabant per dues meravelles del barroc alemany plenes de textures i profunditats sonores úniques.
Un petit viatge que ens mostra la diversitat d'aquest període musical: el Barroc

PROGRAMA

Trio Sonata op1 núm2 -  Antonio Vivaldi (1678 – 1741)
Trio Sonata en Si bemoll - František Jiránek (1698 – 1778)
Le Parnasse -  François Couperin (1668 – 1733)
Trietto TWV 42:d1 en Re menor -  Georg Philipp Telemann (1681 – 1767)
Variacions Goldberg (extractes) -  Johann Sebastian Bach (1685 – 1750)


  • Quim Térmens: Violí
  • Joan Morera: Violí
  • Lluís Heras: Violoncel

TOTS ELS CONCERTS 2023