Lliurament del 17è premi al millor treball de recerca de batxillerat “El Cabrerès”

Sala de Plens de l'Ajuntament de L'Esquirol, carrer Nou, 1

dissabte, 15 juny, 2024 - 12:00

Lliurament dels premis de la 17a edició del Premi al millor treball de recerca de batxillerat “El Cabrerès”

Durant l'acte, obert a tothom, es farà lectura del veredicte del jurat. Un cop se sàpiga quin ha estat el treball guanyador, l'autor o autora en farà una breu explicació a tots els assistents.

També es farà entrega d'un txec de 1.200 € a l'autor o autora del treball guanyador i obsequis a tots els participants presents.

Aquest premi, atorgat per l'Ajuntament de L'Esquirol, pretén potenciar l’interès dels alumnes de batxillerat per la investigació, amb especial atenció a treballs l’objectiu dels quals tingui més relació amb el municipi de L’Esquirol i el seu entorn, sigui quin sigui l’àmbit disciplinari de la recerca.

El jurat, format per Carla Camprubí, Maria Puig, Dolors Puigbò, Marisol Cabral, Teresa Ruesga i Guillem Verdaguer, vol destacar i agrair el compromís que es desprèn dels treballs presentats en aquesta 17a edició del premi. Compromís amb el medi ambient, compromís amb la nostra història, compromís en l'anàlisi de l'actual realitat, compromís en conèixer el cos humà i compromís social. El jurat vol manifestar que ha après en la lectura de tots els treballs i encoratja a continuar amb aquest compromís per fer una societat millor.

Organitza: Ajuntament de L'Esquirol