La Pollancreda.mus

La Pollancreda, L'Esquirol

dissabte, 26 juny, 2021 - 20:00

La música i la gastronomia als espais verds.

Amb els concerts de la 1a edició de La Pollancreda.mus, es va recuperar la zona de la pollancreda (situada darrere el pavelló municipal de L’Esquirol) com a espai per a fer-hi concerts i, des de l'edició de l'any passat, es combinen les actuacions musicals amb la gastronomia gràcies a les carpes de la zona gastronòmica que organitza la CAC.

La Pollancreda.mus porta l'etiqueta de productes de Quilòmetre Zero perquè tant les propostes gastronòmiques com la majoria dels artistes que passaran per l'escenari són de la zona.

PROGRAMACIÓ:

  • 20 h - Inauguració de la zona gastronòmica amb tastets fets amb productes locals.
  • 20 h -  Actuació de ZeBRASS - Zona gastronòmica
  • 21 h - Actuació de GUILLEM ROMA TRIO que presenten els treballs de l'últim disc KIRIBATI - Escenari de La Pollancreda
  • 22 h - Actuació de ZeBRASS - Zona gastronòmica
  • 22.30 h - Actuació de VAGIN PASSANT amb Bernat Riera i un munt d'artistes de Km0 - Escenari de La Pollancreda

Entrada gratuïta

L'ús de la mascareta serà obligatòri.

Otganitza: Ajuntament de L'Esquirol amb la col·laboració de la CAC

Les ZeBRASS

  • 20 h - Zona Gastronìomica
  • 22 h - Zona Gastronìomica

Les ZeBRASS és una marching band amb molt de groove, pero la seva passió cap a la música afroamericana ha fet evolucionar el seu estil més cap a la música jamaicana. No volen perdre l’essència de la música de New Orleans i les improvisacions tenen un paper destacat en el seu repertori. S’inspira en l’essència d’aquestes bandes americanes i dona un caràcter festiu a la seva música omplint cercaviles, correbars, i tot tipus de celebracions i formats.

Guillem Roma Trio

  • 21 h. Escenari de La Pollancreda

L'últim disc del músic manlleuenc Guillem Roma és una explosió d'energia tropical carregada de sensibilitat i optimisme, amb cançons amb missatge. Kiribati és un arxipèlag d'illes del Pacífic, un paradís al mig del no res i el primer país que quedarà submergit sota el mar pel canvi climàtic. Un fil conductor que uneix les onze cançons que conformen aquest disc, que ens recorda que necessitem lluitar contra l'emergència climàtica.

Vagin Passant

  • 22.30 h. - Escenari de La Pollancreda

L'esperit de La Pollancreda.mus és de fer visible la gran quantitat d'artistes que tenim al municipi. Un dels bons valors que tenim al Cabrerès és el músic multiinstrumentista Bernat Riera que, a part de ser un productor incansable, fa anys que fa la funció d'aglutinar dalts dels escenaris a un bon nombre de músics de la zona. Per aquesta ocasió, Riera ha preparat per a l'ocasió la banda VAGIN PASSANT. Una formació amb 5 músics fixos fent de base perquè un munt d'artistes de la zona vagin passant per l'escenari. La millor manera de fer visible la quantitat i bona qualitat dels nostres artistes.