Festa Major de L'esquirol

L'Esquirol

dissabte, 10 agost, 2019 - 09:00

Programa d'actes de la Festa Major de l'Esquirol, dissabte 10 d'agost:

 

9:00 h (Camp de tir). Entrenaments tir al plat: Tens l’escopeta a punt? Comença a afinar la punteria per la tirada de la tarda.

10:00 h (Bar la Cooperativa). Inici torneig de billar: Has fet mai alguna carambola? Tant si és que sí com que no, vine a fer rebotar les boles de billar. Inscripcions a les 9:30 h in situ.

15:00 h (Camp de tir). Tirada local al plat: Després de tota la pràctica del matí… a la tarda és l’hora de la veritat!

18:00 h (Era de Can Torra). Cursa popular:
Tots preparats? No importa si corres, camines, t’arrossegues o balles… el que importa és participar! Per a totes les edats.

20:00 h (Plaça dels Esquirols). Inici del joc de la pinça assassina: Coneixes el joc de la pinça assassina? Si vols riure durant tota la Festa Major, compartint bons moments amb qui potser mai t’hauries imaginat compartir-los, participa-hi! Les inscripcions seran in situ.

21:00 h (Plaça nova). Sopar Popular i Pregó: Aquest any els encarregats de donar la benvinguda a la Festa Major serà el Grup fotogràfic Cabrerès. Començarem  amb una botifarrada popular per agafar forces i tot seguit el Pregó.

Podeu comprar els tiquets de la botifarrada abans del Dijous 8 d’agost al Forn, a la Pastisseria i al Celler Set de 7.  Preu per tiquet 5€. Recordeu: tenim opció vegetariana!

23:00 h (Plaça Nova). Concert amb Fabio Cano:

Seguidament... (Plaça Nova) Cançó a la carta: Ens recordareu les cançons que més us han marcat dels anys 70 i 80. Vosaltres poseu la música i nosaltres la resta!