El Festivalet del Collsacabra

CANTONIGRÒS

dissabte, 18 juliol, 2020 - 17:30

Torna el Festivalet del Collsacabra a Cantonigròs.

La primera actuació, la de RIKUS, serà a les 17:30 h i va dirigida al públic familiar. Seguidament Roger Mas en solitari a l'acollidor jardí de les antigues escoles. Més tard, La Dinamo ens presenta l'espectacle de música itinerant "Funk en bicicleta". Acabarem la nit amb l'actuació de la impressionant i festiva fanfàrria a la catalana de Biflats

VISCA LA FESTA - Enrikus

17:30 a la carpa (públic familiar)

Visca la Festa vol ser un espectacle familiar de gran format on el públic assistent gaudeixi en família d'un moment únic, d'un moment especial de bona música i de festa deixant de banda totes les preocupacions del dia a dia.

Per aquest motiu des de Rikus hem creat aquest espectacle amb una banda de quatre músics i dos animadors per tal d'oferir un xou espectacular i de qualitat.

Un espectacle amb molta energia i moltes sorpreses: voleu conèixer la recepta de la felicitat i l'optimisme? Voleu conèixer la Serafina? teniu ganes de viatjar al llunyà Oest? i de conèixer en FESTRUÇ? o de ballar un bon rock and roll?


ROGER MAS

19 h. Jardi de les antigues escoles

L'any 1996, el Premi Èxit de Catalunya Ràdio representa el tret de sortida de la seva carrera com a cantautor. Des d'aleshores, deu discos, diversos premis rebuts per cada nou treball i l'ampli reconeixement de la crítica el converteixen en una figura de la cançó.

La seva música està inspirada en tres pilars: les músiques modernes, la d'arrel i els sons ancestrals del món. En les seves lletres mescla la llengua del carrer, la literària i els parlars que es van perdent.


LA DINAMO - Funk en bicicleta

20 h (Espectacle itinerant)

LaDinamo és funk en moviment, és música en bicicletes. Una formació única de músics sobre rodes que trenca esquemes

amb un concert itinerant d’alt voltatge i una festa de carrer trepidant a ritme de Funk. Un espectacle de proximitat on el
públic participa i fa que cada concert sigui únic i diferent.

Has vist mai un concert en bicicleta?

Un concert que es desplaça per diferents punts de la ciutat?

Un vehicle fet de bicicletes rovellades transporta 7 músics que reparteixen Funk a tot aquell qui es creua al seu camí. La intensitat musical hipnotitza els vianants, l’actitud dels músics és frenètica i la improvisació constant fa el moment irrepetible.


A les 20:30 h - la ruta Mam&Nyam del festivalet

Ruta pels punts de menjar i beure de Cantonigròs amb actuacions de LA Dinamo


BIFLATS Catalan fanfare

23:30 h a la carpa

Després de l’èxit del seu primer álbum Catalan Fanfare! Biflats, la primera fanfàrria amb so de cobla, presenta HUMMUSMAN! (Picap 2019), un espectacle trepidant amb 14 músics en escena i moltíssima energia. Biflats és World Music made in Catalonia.

*Advertència important:ç

HUMMUSMAN té una missió. Ell és un antiheroi que amb les seves flatulències (produïdes per la ingesta desmesurada d’hummus) i l’ajuda d’una gran fanfàrria gamberra amb altes dosis de festivitat posarà potes enlaire arreu on vagi.
Cal estar a l’aguait.