El cor de l'escola de música de l'Esquirol actua a una cantata infantil al Kursaal de Manresa

Teatre Kursaal, Manresa

diumenge, 26 març, 2017 - 00:00

El Kursaal serà escenari el diumenge, 26 de març, de la cantata «Qui vol el llop», organitzada per l´Associació Catalana d´Escola de Música i en la qual prendran part uns 870 alumnes d'entre 3 i 8 anys de 20 escoles musicals de les comarques centrals.

El cantaxics d'enguany tindrà tres funcions, a les 12 h, les 16.45 h i les 18.30 h. Comptarà per setena vegada amb una composició de Xavi Ventosa i, per segona, amb un text de Manel Justícia. El preu de les entrades és de 7 euros.

Els alumnes de l'escola municipal de música El Faristol de Roda de Ter i l'Esquirol actuaran a la funció de les 12 h juntament amb les escoles " Pau Casals" de Viladecavalls, EMM Callús, EMM La Seu d´Urgell, EMM Solsona, EMM Berga i EMM Abrera.

El Cor2 de l'EMM El Faristol ha estat l'encarregat d'enregistrar el CD que s'ha gravat per incloure al llibret que s'ha editat. Aquest cap de setmana, però, seran els del Cor1 qui actuaran a Manresa en directe.
Organitza: EMM “El Faristol” conjuntament amb les escoles municipals de música de la Catalunya Central associades a l'ACEM

La història de Qui vol el llop:

El llop dels tres porquets, el de la caputxeta, el de les tres cabretes, el de Pere i el Llop...resulta que no és tan dolent com ens pensem, al contrari: és un bon jan!! Se li ha posat una etiqueta de ferotge que no sap com treure´s, i creu que l´única manera és fer amics però que siguin llops com ell, per això empren un viatge per cercar-los. No els trobarà a la primera, i s´entristirà. No els trobarà a la segona i s´enrabiarà
No els trobarà a la tercera i desistirà. I quan els troba a la quarta, resulta que s'adona que són els seus companys de viatge, un ren, un bisó i un macaco que s´ha anat trobant pel camí, i que tot i no ser llops són els seus amics. Caldrà una Lloba centenària per fer-li veure on és el secret de l´amistat, doncs sovint és més a prop del que ens pensem!!!