CollsacabraViu: Conversió ecològica de la producció del boví de carn

En línia

dilluns, 19 octubre, 2020 - 11:00

Jornada tècnica en línia

El boví de carn és el sector ramader ecològic que més ha crescut a Catalunya en els darrers anys i actualment, més de la meitat d’explotacions ramaderes ecològiques són d’aquest sector.
A través d’aquesta jornada, que es realitza dins el marc de la Setmana Bio a les comarques d’Osona, es vol tractar la conversió de l’explotació bovina de carn des dels diferents punts, tant en els aspectes tècnics, com ajuts que es poden tramitar.
També comptarem amb l’experiència d’un ramader del sector que explicarà com ha portat a terme la conversió de les seves explotacions.

Programa:

11.00 h Presentació de la Jornada

Sr. Ramon Lluís Lletjós i Castells, Director dels Serveis Territorials del DARP a la Catalunya Central.
Sr. Àlex Montanyà i Rifà, Alcalde de l’Esquirol.

11.15 h Dinamització Territorial, el PAE i el CCPAE

Sra. Isabel Figueras de Palol, tècnica agrícola de l’Oficina Comarcal d’Osona.

11.30 h Principals requisits i recomanacions per a la conversió de granges de bestiar boví a producció ecològica

Sr. Albert Marcé Pujol, tècnic a la Unitat de Producció Agrària Ecològica del DARP.

11.50 h Ajuts a la producció Ramadera Ecològica

Sr. Lídia Gómez i Olivan, Cap de Secció de Gestió d'Ajuts i Desenvolupament Rural.

12.20 h Experiència en conversió de bestiar boví de carn a la conversió ecològica.

Sr. Manel Anglada Puigcerver, ramader de boví extensiu.

12.45 h Torn de Preguntes

13.00 h Cloenda de la Jornada

Aquesta jornada es realitza en línia. Us hi podeu inscriure mitjançant l’enllaç que trobareu a l’apartat d’Inscripcions.
El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.

Inscripcions:

La jornada és gratuïta, es pot inscriure a través de RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt

Per a més informació podeu contactar amb la Sra. Gemma Arrieta:
(A/e: Gemma.arrieta@gencat.cat - Tel.: 93 882 87 90 ext. 2)

Organitza: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació amb la colaboració de l'Ajuntament de L'Esquirol