CollsacabraCreix: FESTIVALET DEL COLLSACABRA

Cantonigròs

dissabte, 17 juliol, 2021 - 17:00

Torna el Festivalet del Collsacabra a Cantonigròs.

La primera actuació, la dels ATRAPASOMNIS, serà a les 17:00 h i va dirigida al públic familiar. Seguidament l'artista osonenc Santi Carcassona presentarà el seu nou projecte VERGE SANTA al porxo de les antigues escoles de nens. Més tard, Cat Klezmeer Trio ens presentarà l'espectacle Una Volta al Món en 80 minuts. Acabarem la nit amb l'actuació de Joan Garriga a l'escenari de la pista. Entre els concerts als diferents escenaris hi haurà actuacions itinerants de Gots de Tuba.


ANEM AMUNT - Els Atrapasomnis

17:00 h a l'escenari de la pista Adequat per a totes les edats.

ANEM AMUNT - El savi Magí inventa una màquina per llançar una ampolla amb un missatge a la seva enamorada, la lluna. Amb tanta mala sort, que l'ampolla va a parar dins d’un ull de la lluna, quin desastre!!! Així comença la nova aventura d‘Els Atrapasomnis, entre tots i totes hem de fer alguna cosa per ajudar a la lluna. 

Un nou format de gran concert familiar adaptat a tot tipus de celebracions, amb set músics a dalt l’escenari, que faran de la música el millor instrument per arribar a la lluna i ajudar-la. Un repertori renovat i actual, amb els clàssics de sempre del grup, amb les cançons del dos disc publicats, l’hora dels somnis i Anem amunt i juntament amb tota l’escènica i energia que els caracteritza. Una festa en tots els sentits, on tot el públic participa a través de les noves cançons i coreografies.OUIEA - Verge Santa

18:30 h al porxo de les antigues escoles de nens 

VERGE SANTA - L'octubre de l'any passat el músic torellonenc Santi Carcasona va anunciar que aturava la seva activitat musical, i ara, torna amb Verge Santa, el seu nou projecte, amb composicions fetes per ell mateix mentre que la producció musical va a càrrec del baixista Sergi Riera.

‘Verge Santa’ comença la seva trajectòria amb el llançament de OUIEA, un EP de cinc cançons monovocàliques on, per exemple, “s'hi pot trobar la història d'un atracament explicat només amb la lletra a, la història d'un músic explicada amb la lletra o, tres microrelats units que només contenen la lletra e i dues composicions que només contenen paraules amb la “i” i la “u””.


UNA VOLTA AL MÓN EN 80 MINUTS - Cat Klezmer Trio

20:00 h a l'escenari de la pista - Adequat per a tots els públics

UNA VOLTA AL MÓN EN 80 MINUTS - "Cat Klezmer Trio" us proposa fer "Una Volta al Món en 80 minuts", un espectacle íntim i explosiu que recorre algunes de les cançons més representatives de la música Klezmer, amb una formació típica de l’estil: clarinet-guitarra-contrabaix. Com si d’un petit viatge es tractés, podrem també escoltar sonoritats d’altres músiques: choros brasilenys, tango rioplatense, sardanes catalanes o lamentacions gitanes.


JOAN GARRIGA I EL MARIATXI GALÀCTIC - Joan Garriga

23:00 h a l'escenari de la pista 

JOAN GARRIGA I EL MARIATXI GALÀCTIC - “Fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, Joan Garriga és una figura clau per entendre l’evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya.

Des del 2016 comença a tocar i cantar amb el Mariatxi Galàctic, un grup de Rúmbia Vallesana que toca cançons inèdites actualment d’en Joan i versions re visionades de cançons pròpies dels grups anteriors i altres populars del cançoner de taverna i ball de plaça.En formació de bateria (Rambo), baix elèctric (Marià Roch), depenent del concert de guitarra (Madjid Fahem) i acordió diatònic (Joan Garriga), tots ells havien coincidit a La Troba Kung fú i d’altres projectes.Fan conviure el pes rocker dels baixos amb les melodies patxangueres de l’acordió, el batec ballador de la percussió amb la paraula voladora del cant i el plor de corda mediterrània. 


SKATALITZACIÓ - Gots de Tuba  

19:30 h i 21:30 h itinerant

SKATALITZACIÓ - Entre les actuacions programades als diferents escenaris del festivalet, podrem refrescar-nos a la barra de la CAC i gronxar les cames al ritme relaxat del repertori de Gots de Tuba. Música amb aires jamaicans feta amb tubes i trompetes barrejant ritmes del carib i melodies clàssiques, un còctel infal·lible de frescor!

Amb Marc Serrats a la guitarra, Ferran Isern a la trompeta, Esteve Molero al fugebon, Xevi Capdevila al saxo i Ignasi Garolera a la tuba.