Cap de setmana Barroc a Sant Martí

Església romànica de Sant Martí Sescorts

divendres, 13 juliol, 2018 - 21:30

Actuació de Duo Camerata 432 que presenten Al voltant de Bach

  

Cati Reus, violí
Cati Reus inicia els estudis de violí amb Bernat Pomar i acaba el Grau Mig al Conservatori de Palma amb Fernando Villar i Ricardo Duato. Obté el Títol Superior amb Matrícula d’Honor i el Premi de final de carrera amb Smerald Spahiu i Agustín León Ara. Ha ampliat estudis a l’ESMuC i a la Universität Mozarteum Salzburg.
Cati Reus ha estat premiada en diversos concursos com el de Joventuts Musicals d’Espanya, Art Jove, Les Corts, Cambra de Terrassa, Cambra de Manresa, Vinaròs i Santiago de Compostela, entre d’altres.
Reus ha estat membre de la JONC i EUYO. Col·laboradora de Carles Santos en espectacles com ‘La Pantera Imperial’ i ‘Schubertnacles humits’, entre d’altres.
Membre fundador de la Camerata 432. El seu interés per la música de cambra fa que faci projectes de quartet, trio i duo de corda amb una certa regularitat. Actualment és professora del Conservatori de Música de Vic, cap de violins segons de l’Orquestra Camera Musicae de Tarragona i membre del Trio Sonart. Toca amb un violí David Bagué.

Laia Puig, violoncel
Nascuda a Cervera, inicia els seus estudis a l’edat de sis anys al Conservatori de Cervera sota el mestratge de Marçal Cervera, Sergi Boadella, Richard Talkowsky i Cristian Florea. Posteriorment estudia a les Universitats de Graz, Basel i Berlin amb Rudolf Leopold, Reinhard Latzko i Martin Löhr.
Laia Puig s’ha presentat com a solista amb l’Orquestra Simfònica del Vallès al Palau de la Música Catalana, amb l’Orquestra de Cambra del Garraf al Festival Internacional Pau Casals, Camerata XXI, Orquestra Simfònica Julià Carbonell, Orquesta Andrés Segovia, Orquesta Vigo 430, Barcelona Simfonietta, Camerata Musica Wien i ha ofert recitals en festivals com Berliner Cellisten 2008 i a tot el territori espanyol.
Du a terme una intensa activitat orquestral sent membre de la JONC, violoncel principal de la JONDE, European Union Youth Orchestra i Gustav Mahler Jugendorchester.
Actualment compagina la docència al Conservatori Professional del Liceu i de Cervera amb la interpretació. És membre del quartet de violoncels Les Mademoicelli. Ha estat directora artística de la Camerata432 del 2009 al 2016.

Programa del concert:
Suite Núm.1 en Sol Major, J.S.Bach cello sol BWV 1007
Chaconne de la partita num.2 en Re menor de J.S.Bach, violí sol BWV 1004
Sonata de J.S.Bach per a violí i Continuo BWV 1021
Invencions de J.S.Bach per a violí  i cello:
• Air, segona suite francesa
• Menuet, segona suite francesa
• Gavotte I, tercera suite anglesa
• Gavotte II, tercera suite anglesa
• Invenció en Re menor
• Invenció en Fa major